onsdag 7. november 2012

Obsession-Onsdag

Nogle inspirert av Hjartesmils 10 things og andre bloggeres Things I Like Thursday, så prøver jeg meg på min første "faste post", Obsession-Onsdag. Tror ikke jeg skal love at det blir hver onsdag, men i dag følte jeg i hvert fall før å dele litt av hva jeg obsesser over for tida.

 1. David Tennant
Jeg drømte om David Tennat i natt, og at jeg var hundre prosent innstilt på å slå opp med kjæresten min da det viste seg at han var interessert i meg. Det er ikke så langt fra sannheten Drømmer er crazy, eller hur? Nei, men jeg har som tidligere nevnt et lite crush på ham, ikke minst fordi han er en himla flink skuespiller som har knust hjertet mitt ca 340298 ganger som the Doctor(vurderer et eget Doctor Who-innlegg snart, eventuelt et "TV-serier som har tatt over livet mitt"-innlegg), og fordi han er kjekk og britisk og morsom, ikke minst.

2. Violeta Violeta Volum III

Tredje og siste del av Kaizers storslåtte trilogi kom endelig ut forrige uke, etter at jeg har venta på det i hele høst. Det trenger et par gjennomhøringer til, men åh, som jeg gleder meg til å synge med på disse sangene neste år. Har allerede bestilt billetter til to av konsertene, og det blir nok flere ettersom dette er siste sjanse til å se de på en stund.

3. NaNoWriMo
 Jeg skal ærlig innrømme at jeg henger langt etter, men jeg skriver uansett mye mer enn jeg ville gjort uten, og det er jeg mer enn fornøyd med. Historien har gjort et stort sprang framover, og tatt retninger jeg ikke hadde forutsett. Det er utfordrende å holde seg fra å redigere underveis, men tror det blir ekstra morsomt å lese gjennom alt når desember kommer.

4. The Lizzie Bennet Diaries

I know, dette er supergammelt, men for de som ikke har fått det med seg, så er the Lizzie Bennet Diaries en modernisering av Jane Austens Stolthet og Fordom. En veldig god adapsjon som fungerer overraskende bra, og som er med på denne ukens Obsession-Onsdag fordi vi i nest siste episode endelig fikk se Mr Darcy, etter å ha ventet... vel, siden serien startet i april. Det har gått litt treigt noen perioder, men nå begynner endelig ting å skje!

1 kommentar:

i. sa...

åh, love it!
du finner alltid alt som er kult på nett og andre steder, og det er jo steike praktisk for oss andre, som ikke er like flinke.